På Villa Mat og Mer får du servert fersk mat som vi har stått opp tidlig for å lage.

Fra vårt spiseri ordnes det salater, blingser, foccacia og mange varianter av søte godsaker som lapper, boller og kaker. Ønsker du varm mat har vi supper eller Villas ”rett etter jobben middag” som varierer fra uke til uke. Alt dette kan du nyte i våre trivelige lokaler eller kanskje du vil ta det med deg for å hygge deg litt ekstra på jobb, på tur eller hjemme i sofaen.

Villa Mat og Mer vil være den gamle gode landhandelen i ny prakt. Det første du ser når du stikker innom er en stor disk som bugner av ferske bakevarer, kaker, konfekt, flatbrød, brød og foccacia. Vi tilbyr deg produkter fra småskalaprodusenter – ost, kjeks, syltetøy, oljer, drops, spekemat og mye, mye mer. Vi ønsker å dele den matgleden vi selv har og smaken en får når en bruker gode råvarer på tradisjonelt vis eller med en ny vri.

Villa Mat og Mer ligger i en gammel villa klemt inn mellom nye mursteinsbygninger. Vi har lyst at det skal være  litt Villa Villa Kulla – et sted med mat og opplevelser som du kan dele med familie, dine venner eller kolleger.

Vi ønsker at være gjester skal glede seg over ett sted der matglede, kvalitet, service og en trivelig atmosfære står i sentrum. Vi vil leke med den norske maten og utvikle og videreformidle matglede.

Villa Mat og Mer er vårt spiseri og vår landhandel med leken atmosfære og frisk, folkelig mat.

Sommer, høst og til jul arrangerer vi Matmarked i gata vår –nettopp for å kunne dele matgleden med våre gjester.

Author