Besøk våre trivelige butikker i Mysen

Er du ute etter en litt annerledes handleopplevelse? En som inkluderer folkelige cafeer, yrende liv i koselige bakgater, lokale forhandlere med unike varer, smilende fremmede og historie hvor enn du snur deg? Da er det på tide å ta en tur innom våre trivelige gater og butikker i Mysen, kun en kort togtur unna Oslo.

Hvorfor Mysen?

Mysen er en småby og stasjonsby fra 1882 som har klart å bevare sitt særpreg. Til tross for at byen er liten i størrelse, har den et særdeles stort hjerte. Her i byen skapes gammeldags, god trivsel i et moderne miljø, uten at det går ut over hyggen. Visste du for eksempel at du er garantert å få et smil og et vennlig hei når du går igjennom Mysens gater? Her vi du oppleve sjarmerende og unike butikker, mat i verdensklasse og spennende historie bak hvert et gatehjørne.

Butikker i Mysen


Du som besøkende er garantert en trivelig og koselig handleopplevelse i sentrum. Du vil kunne finne små, lokale butikker som tilbyr spennende utvalg av varer, i tillegg til sentre og mer moderne kjedebutikker. Om du skulle velge å kjøre til byen, kan du glede deg over et rikelig antall parkeringsplasser. Det er også god fremkommelighet, i tillegg til raske og effektive kollektivtransportmuligheter fra nærliggende byer (til og med fra Oslo).

Besøk Mysen i dag

Mysen sentrum blir på folkemunne kalt “Mysenbyen”. Dette er også navnet på aktivitets- og markedsgruppen som står for populære aktiviteter i sentrum og omegn (i samarbeid med lag og foreninger). Det skjer med andre ord mye i byen til enhver tid, slik at du vil få en helhetlig opplevelse når du kommer på besøk.

Dersom du planlegger å kjøre til Mysen fra Oslo, er det under 1 time til vår flotte by. Du kan selvsagt også ta toget, som er ideelt ettersom Mysen er en gammel stasjonsby. Etter en omtrent 1 times opplevelsesrik togtur fra Oslo, vil du ankomme stasjonen hos oss. Foretrekker du å ta buss, er dette også mulig.
Ønsker du å vite mer om butikker i Mysen? Du kan finne mer informasjon om handel og næring i byen ved å klikke her.

Author