Ølkompaniet AS ble stiftet juli 2017 og er eierselskapet bak varemerket Slakteren Brygghus. Slakteren Brygghus etablerte Ølutsalg i de gamle Diskerud lokalene i Torggata 4 på Mysen i september 2017 og åpnet pub påsken 2018. Bryggeri er på plass i huset og det forventes at det brygges eget øl i løpet av sommeren 2019.

I puben kan du gjenoppleve gammel Mysen-nostalgi da lokalene er de samme som huset Brødrene Diskerud – en kjent slakter og kjøttutsalg gjennom årtier i Mysen. Her får du over 18 forskjellige typer øl på tapp.

Slakteren Brygghus arrangerer festivaler i David Blidsgate og vi ønsker å være en bidragsyter til å skape stemning i Mysengatene sammen med andre arrangører. Vi arrangerer ølsmakinger, bryggeribesøk, quiz, stand up show, etc.

Ølutsalget er en del av Gulating-kjeden og her selges de fleste typer øl. Det tappes også” rykende ferskt” øl på Growlerflasker.

Ølkompaniet AS er et selskap med mange lokale eiere og er i stadig utvikling. Det gjennomføres stadig emisjoner og nye eiere tas inn på eiersiden. Kanskje noe for deg? Ta kontakt om du kunne tenke deg å bli aksjonær.

Slakteren Brygghus ønsker dere velkomne i butikken, i puben eller på et eller flere av arrangementene vi er med på å skape.

https://nb-no.facebook.com/slakterenbrygghus/

Author