Ølkompaniet AS ble stiftet juli 2017 og er eierselskapet bak varemerket Slakteren Brygghus. Slakteren Brygghus etablerte Ølutsalg i de gamle Diskerud lokalene i Torggata 4 på Mysen i september 2017 og åpnet pub påsken 2018. Bryggeri er på plass i huset og det forventes at det brygges eget øl i løpet av sommeren 2019.

I puben kan du gjenoppleve gammel Mysen-nostalgi da lokalene er de samme som huset Brødrene Diskerud – en kjent slakter og kjøttutsalg gjennom årtier i Mysen. Her får du over 18 forskjellige typer øl på tapp.

Slakteren Brygghus arrangerer festivaler i David Blidsgate og vi ønsker å være en bidragsyter til å skape stemning i Mysengatene sammen med andre arrangører. Vi arrangerer ølsmakinger, bryggeribesøk, quiz, stand up show, etc.

Ølutsalget er en del av Gulating-kjeden og her selges de fleste typer øl. Det tappes også” rykende ferskt” øl på Growlerflasker.

Ølkompaniet AS er et selskap med mange lokale eiere og er i stadig utvikling. Det gjennomføres stadig emisjoner og nye eiere tas inn på eiersiden. Kanskje noe for deg? Ta kontakt om du kunne tenke deg å bli aksjonær.

Slakteren Brygghus ønsker dere velkomne i butikken, i puben eller på et eller flere av arrangementene vi er med på å skape.

https://nb-no.facebook.com/slakterenbrygghus/

Author

Personvernoversikt

Denne nettsiden bruker funksjonelle og analytiske informasjonskapsler (cookies) for at nettstedet skal gi deg en optimal brukeropplevelse. Disse informasjonskapslene inneholder ikke personlig informasjon. Mysen.no og tredjeparter bruker informasjonskapsler til markedsføring og for å sikre at du ser relevante annonser uten å fortelle annonsører hvem du er. Ved å godta innhold nedenfor godtar du bruken av disse informasjonskapslene.

Du kan forandre dine cookie innstillinger ved å navigere til de fanene ved å trykke på linken på sidebunn.