Restaurant Fortet ligger i anlegget til Høytorp Fort i Mysen.

Restaurantenligger i naturskjønne omgivelser og er omgitt av historie og store uteområdersom også kan være en del av opplevelsen hos oss.

Hos oss tilbyr vi god hjemmelaget mat, cateringtjeneste, lokaler tilbryllup, konfirmasjoner, jubileer, kurs og konferanser.

Vi ordner alt til ditt selskap. Du fokuserer kun på å ta i mot dine gjesterog har en hyggelig dag sammen med dem. Vi ordner resten.Om ditt selskap har 20 eller 100 gjester, så har vi plass. Vi har enbakgård tilknyttet til restauranten, som vi på sommertid arrangerer tilett hyggelig utemiljø. Restauranten har også lydanlegg, prosjektor oglerret for fremvisning.

Vi leverer catering til hele Indre Østfold. Gode råvarer og med stolthetover yrket vårt, sørger vi for at du får en god matopplevelse når dubestiller mat fra oss. Du finner vår meny på www.gryscatering.noVårt fokus er smak, opplevelse, kvalitet, høy servicegrad ogallsidighet.

På Restaurant fortet har du selskapene som folk snakker om.Vi har åpent for lukkede selskap og catering alle dager, med noenunntak ved sommerferie, jul og påske.

Vi har åpen restaurant når det er 17.mai, morsdag, farsdag,familiejulebord i desember og når det er store arrangement påHøytorp fort. Som vårdager i april og førjulsdager i november.www.restaurantfortet.no

Gry leverer god hjemmelaget mat – alt fra tapas og koldbord til 3-retters menyer, flotte kaker og desserter til små og store møter og selskap. Gry har 14 års erfaring med catering til jubileum, bryllup, konfirmasjoner, minnestunder, møter og konferanser.

Gry’s Catering har sin base på Restaurant Fortet på Høytorp Fort i Mysen. Så om du bor i Mysen, Hærland, Trogstad, Askim og omegn så er det bare å ta kontakt for catering fra øverste hylle

Grys Catering er godt etablert, har lang erfaring og leverer knallgode måltider til alle tenkelige arrangementer. Så det er bare å finne frem telefonen og hør hvordan vi kan gjøre din begivenhet enda mer smakfull. Gry leverer også maten helt til døra!

https://www.gryscatering.no

https://www.facebook.com/pages/Grys-Catering/137615142967614

 

Author