Aktivitetskalender – Hva skjer i Mysen

Planlegger du et visitt og lurer på hva som skjer i Mysen? Eller er du lokal og ønsker å se hva som finnes av kommende aktiviteter? Da har du kommet til rett sted. I vår aktivitetskalender vil du forhåpentligvis finne mye spennende som er akkurat det du er på utkikk etter her.

Mysen byr på opplevelser og arrangementer året rundt. Her i byen finnes det noe for alle og enhver – uansett alder, interesser og årstid. Enten du liker god mat servert midt i gata eller storslagent teater for hele familien i Festiviteten. Kultur er ikke avkobling – det er påkobling.

Så, hva skjer i Mysen? Vi gjør noe sammen. Vi lager noe sammen. Vi skaper minner sammen!

Laster Aktiviteter

« Alle Aktiviteter

  • Dette aktivitet har allerede funnet sted.

Næringslivsfrokost 10. april 2019

12. april 2019 @ 08:00 - 17:00

Gratis

Årets første næringslivsfrokost i Mysen arrangeres på den nasjonale frokostdagen ved Scandic Brennemoen.

Sett av litt tid til en god frokost, møt andre fra næringslivet, og få med deg et spennede og variert program
– Frokost og mingling
– Presentasjon av den nasjonale frokostdagen og lansering av nytt navn på restauranten ved Scandic Brennemoen.
– Mysenregionen ønsker velkommen
Arbeidet med næringslivet i Mysenregionen Lansering av Mysen.no
– Presentasjon fra en av Mysenregionens medlemsbedrifter
– Næringssjef IØK, Rune Melleby og kommunaldirektør for næring og plan i IØK, Hilde Brandsrud: Næringsutvikling i nye IØK

Næringslivsfrokosten starter 07.30 men om du ønsker å komme tidligere, så starter frokostserveringen 06.30

Detaljer

Dato:
12. april 2019
Tid
08:00 - 17:00
Kostnad:
Gratis

Arrangør

Mysenregionen AS

Sted

Scandic Brennemoen
Brennemoveien 20
Mysen, 1850 Norge
+ Google-kart
Telefon
93690459

OFTE STILTE SPØRSMÅL

Hvordan søker jeg etter aktiviteter?

Ved å benytte deg av søkeboksen ovenfor kan du enkelt søke opp ulike aktiviteter. Fyll inn ønsket dato og/eller en type aktivitet, før du trykker på «finn aktiviteter». Deretter vil aktiviteter som passer dine kriterier listes opp i søkeresultatet. Ved å klikke på den enkelte aktivitet vil du få opp mer informasjon om den, slik som arrangør, nettside tilknyttet arrangementet og utdypende detaljer. Du kan også velge å legge arrangementet til egen Google-kalender.

Hvordan kan jeg få listet et arrangement vi skal holde her på «Hva Skjer i Mysen»?

Er du arrangør av et arrangement eller en aktivitet i Mysen, kan du ta kontakt med oss for å vurdere muligheten for å bli ført opp på nettsiden. Det anbefales at du sender alle nødvendige detaljer om arrangementet, slik at vi kan vurdere om det er i tråd med våre retningslinjer. Send gjerne en e-post til monica@mysen.no, så hører du fra oss.

Har dere noen eksempler på hva som skjer i Mysen?

Du er kanskje ikke klar over det, men vår alles kjære Momarkedet ble filmet i Mysen. Hvem av oss husker vel ikke den varme følelsen av å se Momarkedet på TV, med det store pariserhjulet, alle menneskene, stemningen og ikke minst kjendiser på rekke og rad? Vel, Momarkedets tid er kanskje forbi, men det skjer fortsatt mye spennende i byen.

Det er alltid noe som skjer i her, enten det er dramatisering av barnebøker på biblioteket, action på Momarken travbane, juleopptreden i Mysen kirke eller store idrettsarrangementer. Har du hørt om håndballcupen Smaalenene cup? Eller Ladies Tour of Norway – et World Tour-arrangement for kvinneeliten i landeveissykling? Uansett årstid, det er alltid noe planlagt i og omkring byen.

Det blir enda større når vi opplever noe nytt sammen med andre. I Mysen er vi mindre alene når vi er sammen om opplevelsene. Ta turen hit – la oss skape minner sammen!