Aktivitetskalender – Hva skjer i Mysen

Planlegger du et visitt og lurer på hva som skjer i Mysen? Eller er du lokal og ønsker å se hva som finnes av kommende aktiviteter? Da har du kommet til rett sted. I vår aktivitetskalender vil du forhåpentligvis finne mye spennende som er akkurat det du er på utkikk etter her.

Mysen byr på opplevelser og arrangementer året rundt. Her i byen finnes det noe for alle og enhver – uansett alder, interesser og årstid. Enten du liker god mat servert midt i gata eller storslagent teater for hele familien i Festiviteten. Kultur er ikke avkobling – det er påkobling.

Så, hva skjer i Mysen? Vi gjør noe sammen. Vi lager noe sammen. Vi skaper minner sammen!

Laster Aktiviteter

« Alle Aktiviteter

  • Dette aktivitet har allerede funnet sted.

MY-dager og Mysen ByFest 13. – 15. juni 2019

15. juni 2019

Et av årets høydepunkter i Mysen er denne langhelgen som strekker seg fra torsdag 13. juni til og med lørdag 15. juni. Alle som handler i MY-butikkene i Mysen, er med i trekningen av en bil!

Det blir MY-dager, trekning av bil på torget, aktiviteter for store og små, Mysenløpet og til slutt toppes det hele med Mysen ByFest! Mer informasjon og program kommer!

Mysen Byfest 2019

Oslo Ess!

Mysen ByFest braker løs på Kulturtorget i Mysen sentrum for tredje gang lørdag 15. juni!
Endags-festivalen er blitt til en skikkelig byfest med både mat, drikke og livemusikk. Årets festival toppes av ingen ringere enn Oslo Ess.

Bandet fra Oslo er et av landets aller fremste rockeband, og vil by på en kruttsterk konsert på Kulturtorget.
Øvrige band vil presenteres gjennom vinteren, så følg med på Facebooksiden «Mysen ByFest» Initiativtakerne til Mysen ByFest er dels lokalt forankret  med ekteparet Kim og Anne Johnsrud, som både bor og jobber i Mysen, og ekteparet Dan Marius og Yvonn Nordhagen. Sistnevnte er begge oppvokst i Trøgstad/Båstad, men har de siste 15 årene både driftet og ledet flere utesteder og musikkscener i Oslo. Begge har lang og bred erfaring innen arrangørbransjen med over 2500 kulturarrangementer til sammen.

Merk dere datoen!

Billetter selges på www.ticketmaster.no

Arrangør: BYFEST MYSEN

Kulturtorget, Mysen sentrum
Tid: Lørdag 15. juni 18:00

 

Detaljer

Dato:
15. juni 2019

OFTE STILTE SPØRSMÅL

Hvordan søker jeg etter aktiviteter?

Ved å benytte deg av søkeboksen ovenfor kan du enkelt søke opp ulike aktiviteter. Fyll inn ønsket dato og/eller en type aktivitet, før du trykker på «finn aktiviteter». Deretter vil aktiviteter som passer dine kriterier listes opp i søkeresultatet. Ved å klikke på den enkelte aktivitet vil du få opp mer informasjon om den, slik som arrangør, nettside tilknyttet arrangementet og utdypende detaljer. Du kan også velge å legge arrangementet til egen Google-kalender.

Hvordan kan jeg få listet et arrangement vi skal holde her på «Hva Skjer i Mysen»?

Er du arrangør av et arrangement eller en aktivitet i Mysen, kan du ta kontakt med oss for å vurdere muligheten for å bli ført opp på nettsiden. Det anbefales at du sender alle nødvendige detaljer om arrangementet, slik at vi kan vurdere om det er i tråd med våre retningslinjer. Send gjerne en e-post til monica@mysen.no, så hører du fra oss.

Har dere noen eksempler på hva som skjer i Mysen?

Du er kanskje ikke klar over det, men vår alles kjære Momarkedet ble filmet i Mysen. Hvem av oss husker vel ikke den varme følelsen av å se Momarkedet på TV, med det store pariserhjulet, alle menneskene, stemningen og ikke minst kjendiser på rekke og rad? Vel, Momarkedets tid er kanskje forbi, men det skjer fortsatt mye spennende i byen.

Det er alltid noe som skjer i her, enten det er dramatisering av barnebøker på biblioteket, action på Momarken travbane, juleopptreden i Mysen kirke eller store idrettsarrangementer. Har du hørt om håndballcupen Smaalenene cup? Eller Ladies Tour of Norway – et World Tour-arrangement for kvinneeliten i landeveissykling? Uansett årstid, det er alltid noe planlagt i og omkring byen.

Det blir enda større når vi opplever noe nytt sammen med andre. I Mysen er vi mindre alene når vi er sammen om opplevelsene. Ta turen hit – la oss skape minner sammen!